Mi az a GoGirl?

Szóval mi az a GoGirl?

Egyszerűen fogalmazva, a GoGirl egy nőknek tervezett, pisiléshez használható eszköz (más néven a FUD= Female Urination Device), amely lehetővé teszi, hogy a hölgyek is tudjanak állva pisilni. Azért tervezték, hogy egy idegen illemhelyen vagy akár a szabadban is a lehető leghigiénikusabb módon tudjunk pisilni….

Lehet, hogy Te is, mint a nők többsége ülve szeretsz pisilni, mert ez kényelmesebb, de biztos vagyok benne, hogy néha azt kívánod, hogy bárcsak tudnál állva is. Nemcsak azért, mert úgy könnyebb, és akkor nem kell levetkőzni, hanem azért is, mert sajnos sokszor óriási probléma van a mellékhelyiségek tisztaságával. Go Girl pisilőeszköz

Tegyük fel, hogy nincs a közelben csak olyan WC, ami nem éppen a leghigiénikusabb vagy nem találsz egyáltalán semmilyen mellékhelyiséget, akkor itt ez a nagyon hasznos megoldás, ami ráadásul még olcsó is, mivel tokkal együtt, kompakt módon megvásárolható.

A GoGirl egy újrahasználható, orvosi tisztaságú szilikonból készült higiéniai eszköz, ami kényelmessé és higiénikussá teszi a pisilést kényelmetlen helyeken.

Tölcsér alakú, orvosi szilikonból készült eszköz, amelyet kényelmesen tárolhatunk a hozzá tartozó tokban.

A GoGirl diszkrét, higiénikus és rendkívül hasznos.

A GoGirl női higiéniai eszköz rendkívül könnyen használható: Csak tartsa GoGirl-t a testéhez, célozzon és…. pisiljen!

Minden egyes GoGirl eszköznek tartozéka egy cső tok (tubus) is, melybe használat után tisztítva vagy tisztítás nélkül vissza tudjuk helyezni az eszközt.

Mit tartalmaz a csomag?

Egy formatervezett, orvosi szilikonból készült

GG-package Contents

pisilőtölcsért, színben harmonizáló, lezárható

műanyag cső tubust, nejlon tasakot és két törlőkendőt.

Tisztítás után a tölcsér összehajtható és

visszazárható a tubusba.

A tubusból kivéve pedig azonnal felveszi a tölcsér alakot, a merevséget megtartva.

Elég egyszerű, nem?

A GoGirl könnyen elfér a táskánkban, zsebünkben, vagy a kesztyűtartóban. Kötelező eszköz utazáshoz és a sportoláshoz.

Nagyon könnyen a mindennapi életünk részévé válik: soha többet nem kell egyensúlyozni, guggolni az egészségtelen nyilvános WC-ék fölött.

Lehet, hogy ez a megoldás új neked, de az amerikai nők ehhez hasonló eszközöket már évek óta használnak. A GoGirl nem az első ilyen jellegű eszköz. Azt javaslom, próbáld ki, utána majd egyet fogunk érteni, hogy ez egyszerűen a legjobb!

A GoGirl rugalmas, orvosi tisztaságú szilikonból készül. Használat után tisztítható és újra felhasználható. (A vizelet steril, de a termék a használat során szennyeződhet, ezért van szükség a tisztítására.) A szabadalmaztatott fröccsenésvédő kiküszöböli a vizelet szétfröccsenését és a   melléfolyást. Javaslunk egy otthoni kipróbálást, miután a GoGirl használata természetessé válik.

Hogyan tehetek szert a GoGirl termékre? Katt a linkre!

[contact-form-7 id=”49″ title=”1 kapcsolati űrlap”]