Kiknek ajánljuk?

A GoGirl az igényes nők eszköze.

Ők már GoGirlök. Te közéjük tartozol?

A kismamáknak

Minden édesanya, kismama aggódik a fertőzések miatt. A nyilvános illemhelyek pedig éppen ezeknek a fertőzéseknek a melegágyai. A lányos anyukák pedig nagyon jól tudják, milyen procedúra, ha gyermekükre épp egy bevásárlóközpontban vagy vonaton jön rá a pisilhetnék….

Ilyenkor jön a wc fölé emelés, hosszas egyensúlyozás, miközben igyekszünk nem érni semmihez sem…

Az országutak királynőinek

Nem hiányozhat a kesztyűtartóból vagy a táskádból a GoGirl! Ugye Ti sem szeretitek a leharcolt, nyilvános illemhelyek higiénikusnak semmiképp sem mondható ülőkéit?

A városi csajoknak

10 nőből 7 azért ül a nőgyógyász várójában, mert nyilvános toalettekből sikerült összeszednie különböző fertőzéseket. Ha szereted a városi nyüzsgést, imádsz koncertekre, fesztiválokra járni, gyakran fordulsz meg bevásárlóközpontokban, akkor Neked sem hiányozhat a táskádból a GoGirl!

A túrázás, kirándulások, kempingezés szerelmeseinek

Mérföldekre vagy a legközelebbi civilizációtól? Miért aggódnál, hogy vajon guggolva pisilés közben lepisiled-e a farmeredet vagy lecsöpögteted a lábadat? Legyen a hátizsákodban egy GoGirl, és ez a gond kipipálva!

A világutazóknak

Bárhová is mész a világban, a mellékhelyiségek színvonalát sohasem fogod tudni előre kiszámítani. Találkozhatsz akár egy ‘lyukkal’ is, amit WC-nek neveznek, nem is beszélve egyes kultúrák megoldásairól. A GoGirl segítségével az egész világ kényelmes toaletté válik!

 

Szerezd be most!>>

 

[contact-form-7 id=”49″ title=”1 kapcsolati űrlap”]